Välkommen till Hemmafits gästbok

Hemmafit växer och allt fler hör av sig till mig. Därför är det viktigt att få veta vad folk undrar över, tycker och tänker och behöver hjälp med. Därför skulle jag uppskatta att få höra din åsikt och du får mer än gärna dela med dig av dina erfarenheter, träningstips och goda recept här. Vill du mig något personligt klickar du på kontakt i menyn.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av Sandra Lindskog, den 15. feb, 2015
Tack så himla mycket för den här månaden :) Jag har gått ner 4,7 kg och tappat 5cm i midjan på dessa fyra veckor. Det har varit tufft men ett bra upplägg. Lätt att förstå, maten passade hela familjen och träningen va rolig. Jag kände verkligen att jag fick ett bra stöd och mycket pepp av Erika. Det va så värt det och nu ska jag kämpa vidare på egen hand :) Tack tack tack!
E-post:
Skrivet av Paulina, den 2. jun, 2014
Tack så jättemycket för din hjälp Erica! Det är jätteroligt att se att man bara på 4 veckor kan göra stor skillnad - jag har gått ner en klädstorlek på bara en månad! Träningen blir så mycket roligare om man ser resultat! :) Det har varit jättelätt att förbereda maten och det är inte alls så krångligt som man kanske tror. Jag har spenderat mindre tid på att laga mat och att handla, nu när man faktiskt planerar i förväg, än vad jag gjorde innan. Maten har dessutom varit god! :) Har aldrig haft mer motivation till att träna och att äta bra som nu tack vare dig :).
Skrivet av Emma , den 18. okt, 2013
Jag är en 31 årig tjej som alltid haft svårt att gå ner i vikt men lätt att gå upp i vikt, har aldrig varit jättestor men mullig. För 7 månader sedan fick jag mitt andra barn och tack vare Erika och en ordentlig spark i baken har jag nu gått ner allt plus lite till å mår så mkt bättre och är så mkt piggare. Har fått ett helt nytt sätt att se på kost och motion och då har jag inte varit en soffpotatis utan alltid rört på mig men ätit fel vilket Erika rättat till. Tusen tack Erika, kram Emma.
E-post:
Skrivet av Emelie, den 24. sep, 2013
Jag vill tacka dig Erica, miljoner gånger om för att jag fick chansen att prova på kost och träningsprogrammet.. Jag är såå nära mitt mål, och allt tack vare dig! Jag kan verkligen rekomendera dehär upplägget till ALLA, superenkelt och rolig träning! Tack tack tack!
E-post:
Skrivet av m, den 19. sep, 2013
god mat och bra variation! Rekomenderar verkligen dig!!/M
Skrivet av anna, den 12. sep, 2013
Så himla enkelt att föja ditt program. Mat man känner igen! Och det funkar fast man är många i familjen! Har ny kört i 12 dagar. Fick en dip i helgen då jag blev akut sugen på min fiende läsken men iist för att dricka tog jag fram måttbandet - 5cm på 7 dagar!! Söt suget försvann direkt ;-) Rekomenderar verkligen detta !
Skrivet av stina, den 29. aug, 2013
Hej! Tack för att du givit mig självrespekt och självförtroende tillbaka! Jag älskar att se mig i spegeln idag och är stolt över det jag åstadkommit! Ska rekommendera dig till alla jag känner! Mvh s
Skrivet av Marcus Johnzon, den 14. jul, 2012
Ser grymt ut. och många besökare har du fått :D
Skrivet av Johanna, den 11. jul, 2012
Åh vilken fin och inspirerande sida! Tips på övningar man kan göra hemma för att träna sidmusklerna på magen, så man får sådär snygga linjer? :)
E-post:
Skrivet av Elisabeth Wårdsäter, den 15. jun, 2012
Vilken härlig sida, och vilken härlig tjej du är. Mkt inspirerande!!!!
E-post:
Skrivet av Maria Larsson , den 11. jun, 2012
Du är såå inspirerande!!!;)
Skrivet av maria larsson, den 23. maj, 2012
Kul att du fixat blogg,,ska följa tips på motion och träning;)
E-post:
Skrivet av Monica. Johnzon, den 23. maj, 2012
Oj, vilken härlig sida.Fick inspiration direkt till en nyttig frukost.Havregrynsgröt med diverse frön.och en kopp kaffe.Ska åxå ta mig ut på en härlig promenad.
Säger bara det.Facebook har fått stor konkurrens.
E-post:
Skrivet av linda w , den 22. maj, 2012
Du e grym gumman! Jättefin och bra sida! =) puss å kram
E-post:
Skrivet av joel, den 22. maj, 2012
Halloj! snygg sida vad kul ! Mot beach 2012!!!! :-)

Senaste kommentarer

26.04 | 11:49

Hej Erica! Tack för att jag äntligen fått bort mina gravid kilon och celluliter på köpet! Kan verkligen rekommendera Hemmafit till andra som är lika lat som jag

...
21.06 | 12:05

Tusen tack Erica! Med din matschema och träning har jag fått otroliga resultat på bara 3 månader :) Jag trodde aldrig att det skulle gå så snabbt.

...
01.06 | 12:23

Just nu är jag mammaledig men maila mig gärna på erica@hemmafit.se och berätta vad du har för problem så får vi se vad jag kan göra. Med vänlig hälsning Erica

...
31.05 | 01:53

Hej!
Vet inte om denna sidan är aktiv längre, ´men vilka resultat!
Undrar om du fortfarande hjälper folk med viktnedgång?
mvh

...