Hemmafit

Med fokus på dig, barn och karriär.

En bok som handlar om att följa sina drömmar och inte låta sig hindras av livets alla måsten. Den tar upp ämnen som folk sällan pratar om, att det kan vara tufft att få barn och att det är okej att känna sig ledsen och ensam ibland. livet är fullt av motgångar och det är inte problemet som är det jobbiga, det är hur du ställer dig till det och hur du väljer att se på problemet. Det är onödigt att lägga ner energi på det du inte kan förändra när du istället kan välja att lägga ner tid på det du kan förändra.

Finns att köpa på Adlibris och Bokus.

 

 

Erica Larsson

Vem är jag då? Född och uppvuxen i Hofors, ett litet samhälle mellan Sandviken och Falun.

Har bott i Uppsala länge nu och hunnit skaffat sambo, hus och 2 barn. Jag utbildade mig till hälsoutvecklare 2011 på Uppsala yrkesakademi. Det var safe som stod för kost och träningsupplägget. I utbildningen fick vi även lära oss motiverande samtal, beroendelära och mycket mer. Detta har berikat mitt liv och givit mig ett nytt perspektiv på tillvaron. Jag är 38 år idag och har insett nu hur viktigt det är att leva i nuet. igenting blir bättre av att älta gammalt. Det är nu vi lever och det är viktigt av att njuta av den stund vi har med de vi håller kär. Man vet alrig vad som väntar runt hörnet.   

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.04 | 11:49

Hej Erica! Tack för att jag äntligen fått bort mina gravid kilon och celluliter på köpet! Kan verkligen rekommendera Hemmafit till andra som är lika lat som jag

...
21.06 | 12:05

Tusen tack Erica! Med din matschema och träning har jag fått otroliga resultat på bara 3 månader :) Jag trodde aldrig att det skulle gå så snabbt.

...
01.06 | 12:23

Just nu är jag mammaledig men maila mig gärna på erica@hemmafit.se och berätta vad du har för problem så får vi se vad jag kan göra. Med vänlig hälsning Erica

...
31.05 | 01:53

Hej!
Vet inte om denna sidan är aktiv längre, ´men vilka resultat!
Undrar om du fortfarande hjälper folk med viktnedgång?
mvh

...
Du gillar den här sidan